Nätdejting

Nätdejting är ett välfungerade sätt att få dålig självkänsla. Jag har testat flera gånger och det funkar nästan varje gång. Det är klart man hade kunnat göra saker bättre. Skriva intressantare kommentarer få till snyggare foton att lägga till och så vidare. Men i grunden tror jag att svårigheten handlar om att män är mycket mer aktiva i sin försök att fånga kvinnors uppmärksamhet än omvänt. De attraktiva kvinnorna är spammade med dejterbjudanden så att intresset för en man som är en i mängden och inte utmärker starkt på ett positivt sätt blir väldigt svagt. Det är inte omöjligt för mig att få till en dejt via en sån sida eller app, det kan hända undantagvis. Men det är så motigt att det verkligen är på gränsen om man orkar med det.

Annonser

15 thoughts on “Nätdejting

 1. http://www.thestudentroom.co.uk/showthread.php?t=3223491&page=2

  A comment from this page (I think I agree with the first part but not so much the friend-zoning stuff):

  Problem is whether you like it or not, f*ckable women get a lot of unwanted attention from unattractive men,

  The attention you or other women get from hotter f*ckable men is not something you’d complain about but something women take for granted.

  When women hit the wall – that is, when mother nature humbles women like nothing else, permanently – and women get no attention from men whatsoever – then women all of a sudden realize how much they love being objectified. And instead of shaming men for objectifying women, they shame men for not objectifying them any longer.

  Women have made it very clear that being nice, chivalrous, and patient was not the way to have sex with them. So now women get more of what they sleep with, and less of what they friend-zone. Then they complain about ending up with what they slept with, instead of what they friend-zoned.

  Like when girls complain that their boyfriends are ”emotionally unavailable”.

  ”Sh*t, honey, if he were ”emotionally available” he would never have become your boyfriend in the first place; he’d be some ”nice” beta orbiter that you’d never dream of sleeping with in a million years.

   • Jag såg en intressant dokumentär om Konstantins införande av kristendomen som huvudreligion i Romarriket. Jag har nog sett en till dokumentär på ungefär samma tema. I Konstantinopel / Istanbul finns ett arrangemang med 12 statyer som är de tolv lärljungarna och i mitten är Konstantins grav. Han ville påstå att han var den trettonde lärljungen.

 2. Ett fackligt ombud kan gå in och avbryta nätdejtandet om det är själsvådligt. (Vem som det är mest synd om är ett intressant tema som jag kanske återvänder till en annan gång.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s